Tuesday, 29 November 2011

Dota Ke Kelas??

Salam kepada semua pengikut Santauweb.Kalau tengok dekat post edc semuanya post yang lama-lama kan,sebab sekarang nie edc dah jarang sangat nak update blog ni sampai nak bersawang dah blog edc nie.Kalau ada yang sudi nak tolong update boleh jugak,nanti edc kasi email & password ye...hehehehe.

Dota ke kelas??
Back to topic..Dota Ke Kelas??
Mesti korang heran bertambah bingung kan,apa kena mengena dota dengan kelas pulak...kan kan kan... ;)
Sebenarnya,dota lah penyebab utama kenapa edc dah malas nak update blog ni,sampaikan terjejas pelajaran edc..kelas pun dah jarang pergi sebab tiap-tiap malam bercekang mata semata-mata nak enjoy main dota dengan kawan-kawan.So sape yang pandai main dota jom la kita set Gg,main dengan clan edc nak??
Edc nak perkenalkan korang semua dengan kawan-kawan edc yang agak pro dalam dota.


"KABOKTA CLAN"
Zulyia 



waNiz


peqhotum92

ketot




Kalau ada masa & nak try Gg ngan kabokta bolehla...Add edc kat Gg S.|c00ffff00uck



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...