Friday, 17 June 2011

Identiti Anonymous Hacker !!


Halo,,,
Sebenarnya tajuk tue sje je EDC buat untuk tarik trafik ke blog yang dah bersawang nie,,
sbb sekarang ni anonymous dah macam hot keyword kat google..So,

Siapa lagi yang belum tahu @ xpernah dengar berita pasal Pengondam Tanpa Nama atau lebih mesra dengan gelaran Anonymous??
Rasanya smua dah tahu kan..

EDC pon mls nk tulis bnyk pasal entri kali nie sbb dah banyak sangat info pasal anonymous nie yang blogger lain dah post,,
So klu korang nak tau lebih lanjut bolehla search kat google,,

Nie edc ada VIDEO drpda Anonymous Hacker Khas untuk GOV. Malaysia..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...