Friday, 17 June 2011

Identiti Anonymous Hacker !!


Halo,,,
Sebenarnya tajuk tue sje je EDC buat untuk tarik trafik ke blog yang dah bersawang nie,,
sbb sekarang ni anonymous dah macam hot keyword kat google..So,

Siapa lagi yang belum tahu @ xpernah dengar berita pasal Pengondam Tanpa Nama atau lebih mesra dengan gelaran Anonymous??
Rasanya smua dah tahu kan..

EDC pon mls nk tulis bnyk pasal entri kali nie sbb dah banyak sangat info pasal anonymous nie yang blogger lain dah post,,
So klu korang nak tau lebih lanjut bolehla search kat google,,

Nie edc ada VIDEO drpda Anonymous Hacker Khas untuk GOV. Malaysia..





Greetings, Malaysia, We have seen the censorship taken by the Malaysian government, blocking sites like The Pirate Bay, and WikiLeaks. Malaysia is one of the world's strictest governments, even blocking out movies, and television shows. These acts of censorship are inexcusable. You are taking away a basic human right. The internet is here for freedom, without fear of government interference. Do not think that no one else notices. Your structured government has done the talking, and we hear loud and clear. Let this be an announcement to all your people. This is a sign, a warning, and an opportunity to listen to ideas above your own. In a way you are being stubborn. But how will this help anyone or your country. We fear that if you make further decisions to take away human freedom. We are obligated to act fast and have no mercy. For rules were meant to be broken. And corruption was meant to be washed away and forgiven. Now we will wash your corruption away so be prepared. Take this as a favour.

in BM


Greetings, Malaysia, Kami telah melihat penapisan yang diambil oleh kerajaan Malaysia, menyekat laman seperti The Pirate Bay, dan Wikileaks. Malaysia adalah salah satu kerajaan di dunia ketat, malah menghalang filem dan rancangan televisyen.Ini tindakan penapisan adalah dimaafkan. Anda mengambil dari hak asasi manusia.Internet adalah di sini untuk kebebasan, tanpa takut campur tangan kerajaan. Janganberfikir bahawa tidak ada notis yang lain. Kerajaan berstruktur anda telah melakukanbercakap, dan kita mendengar kuat dan jelas. Biarlah ini menjadi pengumuman kepada semua orang anda. Ini adalah tanda, amaran, dan peluang untuk mendengar idea-ideadi atas anda sendiri. Dengan cara yang anda sedang degil. Tetapi bagaimana ini akan membantu sesiapa atau negara anda. Kita bimbang jika anda membuat keputusan lagiuntuk merampas kebebasan manusia. Kita wajib untuk bertindak cepat dan belas kasihan. Untuk peraturan yang bertujuan untuk dipecahkan. Dan rasuah adalahbertujuan untuk dibersihkan dan diampuni. Sekarang kita akan mencuci rasuah darianda supaya bersedia. Ambil ini sebagai nikmat. 






2 comments:

  1. mak aih..amek sebijik kt google tramslate..hehe

    ReplyDelete
  2. haha,.,keja malas mcm tue la..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...