Saturday, 14 May 2011

I'm Student Again

(Zuhdi,BOB,Faez,K.A,Izwani & Farid)
Kismec"MATE"
السلام عليكم 

aiii,dah lama x update Blog aq nie,,dah mcm tempat org mati je sunyinya kan..
hehe,,kali nie EDC nk post sedikit cerita pasal hidup EDC sekarang...
harap korg sudi la baca...y x sudi tue apa aq kisah..tu hak korg..^_^

Bermulanya disini,,
pada suatu hari...ceeewahh
Aq sekarang da masuk belajar semula buat kali kedua selepas 5 bulan di Kolej komuniti ARAU..
Sekarang nie aq belajar dekat KISMEC,,penah dgr X??Kedah Industrial Skill & Management Development Centre..sepenuhnya ditaja oleh kerajaan masuk bawak diri je hehe..
Aq apply kursus IT kat sini & alhamdulillah,klu dah rezeki x kemananya,..btoll?? setelah 2 bulan menunggu akhirnya dpt juga aq surat tawaran..
matlamat Aq harap lepas nie nk FOKUS 100% dkt apa y aq buat sekarang..dah 2 tahun masa aq terbuang..bukan lama pon 1 tahun je,,
So sama lah doakan y terbaik utk aq k..
Amin...~

0 Komen:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...